Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

18.07.2024 09:55

Інформаційні кампанії, спрямовані на боротьбу з корупцією

6698bc6986fdf__5.png

🏢Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) розпочинає нові інформаційні кампанії, спрямовані на боротьбу з корупцією та підвищення обізнаності громадян про їхні права та обов’язки, які триватимуть упродовж 2024-2025 років.

Кампанії реалізовуються в рамках 📃Державної антикорупційної програми на 2023-2025 роки (ДАП) та Стратегії комунікацій у сфері запобігання та протидії корупції на період до 2025 року.

Мета цих кампаній полягає в зміні суспільно-політичного дискурсу, акцентуючи увагу на запобіганні та відмові від корупційних проявів, а також поясненні переваг нульової толерантності до корупції.

Матеріали для кампаній розроблені за підтримки міжнародної технічної допомоги та неурядових організацій і охоплюють такі теми, як реалізація державної політики у сфері протидії корупції, інструменти громадського контролю, законні альтернативи усталеним корупційним практикам, викриття корупції, взаємодія громадян з державою та популяризація доброчесних поведінкових практик у повсякденному житті.

Контент кампаній включає друковані матеріали для розміщення на зовнішніх носіях, у адміністративних приміщеннях (зокрема центрах надання адміністративних послуг), громадського транспорту, а також відеоматеріали для телебачення, онлайн-медіа, соціальних мереж та зовнішніх екранів у громадських місцях.