Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

29.08.2022 08:19

Звіт Управління комунальної власності та земельних відносин 22.08.2022 - 26.08.2022

630c4c7e64e2d__Сайт-превью-(34).png

ІНФОРМАЦІЯ Управління комунальної власності та земельних відносин Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області про роботу за період з 22.08.2022 по 26.08.2022

 

Відділ комунальної власності:

 

1.  Проводилась робота щодо внесення змін та видача платежів по особовим рахункам орендарів з нерухомого майна з орендної плати.

2. Опубліковано в ЕТС протокол про результати електронного аукціону на нежитлове приміщення будинку побуту «Райдуга» по вул. 1 Травня, б.3, м. Чорноморськ,  площею 9,50 кв.м.

3. Опубліковано в ЕТС 1 (один) договір оренди нерухомого майна на продовження на частину нежитлового приміщення, площею 105,00 кв.м. за адресою: м. Чорноморськ, вул. Хантадзе, б.19, перший поверх, без проведення аукціону.

4. Готувалась інформація до фінуправління щодо нарахування та сплати оренди за нерухоме майно.

         5. Підготовлено проект акту приймання-передачі майна, беручи до уваги  рішення 30.07.2021 № 107-VIII  «Про надання  згоди  на безоплатну   передачу з комунальної власності Чорноморської  територіальної громади  в особі Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області до комунальної власності Дальницької сільської ради Овідіопольського району  Одеської області  артезіанської свердловини».

         6. Проводилась робота в телефонному  режимі із боржниками, з якими укладені договори тимчасового користування місцем, що знаходиться в комунальній власності.

         7. Проводилось сумісно із управлінням архітектури звірка даних з питань розміщення зовнішньої реклами.

         8. Підготовлені/направлені  листи  до боржників за договорами  тимчасового користування місцем, що знаходиться в комунальній власності.

         9.  Проводилась поточна робота із вхідною кореспонденцією (надання відповідей/ запитів).

 

 

Відділ земельних відносин:

 

  1. Проведено  аналіз   заборгованості  по   орендної   платі   за   землю та  підготовлено 

21 лист орендарям земельних ділянок, які мають податковий борг станом на 01.08.2022 року з інформацією про суму такого боргу, забезпечення його погашення та недопущення росту.

2. Підготовлено 6 проєктів рішень стосовно земельних питань, які у подальшому будуть винесені на засідання комісії з питань будівництва, регулювання земельних відносин, охорони навколишнього середовища та благоустрою.

3. Прийняли участь в онлайн зустрічі на тему «Перехід права власності на землю у разі набуття права на житловий будинок чи споруду».

4. Підготовлено договір оренди землі на земельну ділянку площею 0,0160 га за адресою: Одеська область, Одеський рай    он, місто Чорноморськ, вул. Парусна. 2-Б та надано орендарям для здійснення його державної реєстрації. Ведеться робота з іншими орендарями з метою прискорення надання недостатньої інформації для укладання договорів оренди землі по яким прийняти рішення ради. 

5. Підготовлена інформація щодо земельної ділянки площею 2,1592 га, яка перебувала в постійному користуванні ВАТ «ЧОРНОМОРТЕХФЛОТ».

7. Надані консультації  громадянам, які звернулись до відділу щодо земельних правовідносин.