Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

12.01.2023 15:21

Апаратне засідання

63c00a464bfd1__1.jpg

11 січня 2023 року міський голова Василь Гуляєв провів апаратне засідання, на якому були присутні заступники  міського голови, начальники управлінь та відділів виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області, керівники комунальних підприємств.

На початку засідання міський голова ознайомив присутніх з 📑 дорученнями щодо організації роботи та взаємодії, які надав начальник ОдРВА Юрій Крук під час селекторної наради з головами громад під головуванням начальника Одеської обласної військової адміністрації Максима Марченка, яка відбулась10 січня 2023 року.

Директор КНП «Чорноморська лікарня» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області Сергій Солтик надав інформацію про роботу міської лікарні, рівень захворюваності населення на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2 та рівень захворюваності на 🌡 грип на території нашої громади.

В освітянській галузі міської громади розпочався новий навчальний семестр з 09 січня 2023 року. Щодня збільшується кількість дітей, які навчаються в очному режимі. Повністю завершена робота з підготовки найпростіших укриттів в освітніх закладах громади, які облаштовані усім необхідним для безпеки дітей. Робота в 🏢 закладах освіти знаходиться під постійним контролем та буде скоригована в залежності від ситуації. Начальник відділу освіти Лілія Алексейчук доповіла, що тримає температурний режим у закладах освіти на постійному контролі.

Керівники комунальних підприємств надали оперативну інформацію про стан справ та планові роботи. Також на засіданні розглядалися питання бюджету, фінансових надходжень та інші.

Більш детальний розгляд інших нагальних питань буде проведений на вузькопрофільних експрес-нарадах.

63c00a131376e.jpg 63c00a1314675.jpg 63c00a1364d8d.jpg