Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

09.03.2023 15:03

Пішов з життя Почесний громадянин міста Чорноморська

6409e29f3ecdc__123.jpg

Чорноморська міська рада та її виконавчий комітет з глибокою скорботою сповіщають, що 07 березня 2023 року на 82-му році пішов з життя Почесний громадянин міста Чорноморська -

Филимонов Валерій Яковлевич.

Більшу частину свого життя Валерій Яковлевич присвятив освітянській галузі м. Чорноморська, служінню людям та захисту їх інтересів, виконуючи депутатські повноваження. Завдяки вмілому керівництву, організаторським здібностям, компетенції та професіоналізму Валерія Яковлевича, в місті на високому рівні розвивалися заклади освіти. 25 років Валерій Яковлевич очолював  загальноосвітню школу №3, 7 років – завідуючий відділом освіти нашого міста, депутат міської ради 6 - ти скликань. Він був успішним і мудрим керівником, незрівнянним прикладом для молодого покоління, зробивши значний внесок у розбудову місцевого самоврядування.

Життєвий шлях цієї людини – взірець служіння своїй справі.  За свою діяльність Валерій Яковлевич нагороджений значком «Відмінник народної освіти», медаллю «Ветеран праці», багаточисельними грамотами та відзнаками. У пам’яті своїх колег, учнів, друзів та всіх, хто його знав, Валерій Яковлевич  назавжди залишиться не тільки Професіоналом з великої літери, але і дуже доброзичливою, чуйною, щирою, інтелігентною, високопорядною і світлою людиною.

Висловлюємо глибоку скорботу та щирі співчуття рідним та близьким померлого.

Чорноморський міський голова,

Чорноморська міська рада

та її виконавчий комітет