Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

23.03.2023 13:27

Відновлення промисловості та релокації підприємств України

641c38b3f410e__bce780c-depositphotos-30187195-l.jpg

Від початку повномасштабного вторгнення країни-агресора в Україну пошкоджено або зруйновано понад 400 підприємств, із яких 15% – це великі та середні компанії, а решта – малі.

Завдяки прагненню України стати повноправним членом ЄС промисловість відбудовуватиметься вже з впровадженням сучасних 🌳 “зелених” технологій, враховуючи ресурсозбереження та енергоефективність.

Запрошуємо промислові підприємства розташовані на території Вашої громади до участі у програмі «Європейський Союз для довкілля» (EU4Environment), заповнивши просту форму реєстрації за 💻 посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfEJY5WvbBXlIT9KQrizs8ahz021vFKCcO1 Vq7PDtP1oK40Jg/viewform. Вас зможуть проконсультувати за наступними напрямками:

🔹Доступність ресурсів (матеріалів, енергії, води, робочої сили) та забезпеченість ресурсами (включаючи енергетичну безпеку);

🔹Картування постачальників;

🔹Поводження з відходами (включаючи небезпечні);

🔹Ресурсоефективне та чисте виробництво (скринінг можливостей);

🔹Промисловий симбіоз;

🔹Готовність до надзвичайних ситуацій.

💻Посилання на сторінку для отримання повної інформації: http://www.chaszmin.com.ua/pidtrymka-zelenogo-vidnovlennya-promyslovosti-tarelokatsiyi-vitchyznyanyh-pidpryyemstv-u-ramkah-programy-eu4environment-2/

Останній термін подання форми реєстрації на участь – 30 квітня 2023 р. Будь ласка, не втрачайте таку гарну можливість отримати консультацію на безоплатній основі від фахівців Центру ресурсоефективного та чистого виробництва!