Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

05.04.2023 09:30

Міжнародний інтернет-фестиваль дитячих малюнків "Мир українським діткам"

642d15b5b7af8__Фото.jpg

Міжнародний інтернет-фестиваль 🎨 дитячих малюнків "Peace for Ukrainian Kids" організований відділом культури Чорноморської міської ради та Чорноморською міською школою мистецтв імені Л.М.Нагаєва Одеського району Одеської області з метою об'єднання дітей з усього світу заради підтримка дітей України у складний воєнний час.

✨ Фестиваль покликаний познайомити дітей нашої багатонаціональної країни з історією, звичаями та традиціями народів, природними особливостями, ландшафтом та архітектурою, рослинним і тваринным життям країн, які

Участь у фестивалі дасть всім можливість не тільки проявити свій художній талант, але й знайти нових друзів серед творчої дитячо-юнацької спільноти з різних куточків світу.

До участі у фестивалі запрошуються діти віком від 5 до 16 років. Потрібно зробити малюнок на актуальну тему у зручному форматі та техніці та надіслати його фото організаторам фестивалю на 💻 електронну адресу: o.karavansky@gmail.com

Після затвердження організаторами фестивалю фото найкращих робіт будуть опубліковані на сторінці фестивалю у Facebook https://www.facebook.com/groups/584013407016827 Кожен учасник може представити по одному твору мистецтва для участі у фестивалі.

Участь у фестивалі безкоштовна.

Кожен малюнок повинен супроводжуватися інформацією англійською або українською мовою:

🔹країна, місто, прізвище, ім'я та вік автора;

🔹прізвище, ім'я, покрови вчителя;

🔹назва художньої школи;

🔹назва роботи;

🔹контактна електронна адреса.

Фото малюнків приймаються до 20 травня 2023 року.

Фінал фестивалю відбудеться 1 червня 2023 року, у Міжнародний день захисту дітей. На електронну адресу кожного учасника буде надіслано електронний диплом.