16.10.2023 11:03
Обґрунтування технічних та якісних характеристик закупівлі розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі
Послуги з харчування, ДК 021:2015 Код 55510000-8 Послуги їдалень (Послуги з харчування осіб, залучених до виконання заходів громадської безпеки на території Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області у 2023 році під час дії правового режиму воєнного стану)
(оприлюднюється на виконання постанови Кабміну № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))
Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія:
Комунальна установа «Муніципальна варта» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області
ЄДРПОУ 38363806
Категорія замовника - передбачена п. 3 ч. 4 ст. 2 Закону.
Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності):
Послуги з харчування, ДК 021:2015 Код 55510000-8 Послуги їдалень (Послуги з харчування осіб, залучених до виконання заходів громадської безпеки на території Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області у 2023 році під час дії правового режиму воєнного стану).
Вид та ідентифікатор процедури закупівлі:
Відкриті торги з особливостями UA-2023-10-13-011840-a
Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:
841 050,00 грн. (Вісімсот сорок одна тисяча п’ятдесят грн 00 коп.) з ПДВ.
Визначення потреби та очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлене аналізом про середньомісячне отримання замовником аналогічних послуг за попередній аналогічний період та з урахуванням запланованих поточних завдань замовника, згідно з діючими ринковими цінами отриманими при аналізі ринку шляхом порівняльного аналізу цін у мережі Інтернет та комерційних пропозиції з урахуванням регіональних цін та наказу Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 № 275 (із змінами).
Розмір бюджетного призначення на рік: 2 062 850,00 грн. (Два мільйони шістдесят дві тисячі вісімсот п’ятдесят грн 00 коп.)
Розмір бюджетного призначення на відповідну закупівлю: 841 050,00 грн. (Вісімсот сорок одна тисяча п’ятдесят грн 00 коп.)
Розрахунок потреби на послуги з харчування у 2023 році на час дії правового режиму воєнного стану здійснено виходячи з основних виробничих показників:
- фактичних видатків на послуги з харчування у 2022 - 2023 роках під час дії правового режиму воєнного стану;
- з урахуванням запланованих поточних завдань замовника на 2023 рік на час дії правового режиму воєнного стану;
- забезпечення в планових обсягах кошторису можливості здійснення відповідних видатків на послуги з харчування з бюджету протягом бюджетного періоду.
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:
Якісні та технічні характеристики обумовлені потребами у харчуванні осіб, залучених до виконання заходів громадської безпеки на території Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області у 2023 році під час дії правового режиму воєнного стану, а саме: виконавець повинен розробляти меню обідів, вечерь та других вечерь, які включають весь перелік продуктів та керуватися Нормами фізіологічних потреб населення України в основних харчових речовинах та енергії, затвердженими наказом Міністерства охорони здоров’я України від 03.09.2017 № 1073 для осіб відповідної категорії (для дорослого населення з коефіцієнтом фізичної активності – 1,9, вікова категорія – 30 - 39).
Меню повинно бути узгоджене Держпотребслужбою та погоджене Замовником.
Приготування калорійних високоякісних страв повинно здійснюватися з використанням сертифікованої сировини та з чітким дотриманням термінів реалізації.
Продукти, які використовуються під час приготування їжі, повинні мати всі необхідні документи щодо підтвердження якості.
Виконавець несе відповідальність за якість та безпеку готової продукції, яка видається до споживання згідно норм чинного законодавства України.
Виконавець повинен виконувати вимоги санітарних правил і норм при обробці сировини та виготовленні страв та виробів.