Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

15.11.2023 11:49

Онлайн-захід на тему «Правові механізми та засоби комунікації й взаємодії з органами влади (їх представниками)»

6554944937a85__Анонс-Одеська-область-(навчання).png

22 листопада 2023 року відбудеться освітній онлайн-захід на тему «Правові механізми та засоби комунікації й взаємодії з органами влади (їх представниками)» для громад і НУО Одеської області.

Захід проводиться Всеукраїнською громадською організацією інвалідів «Правозахисна спілка інвалідів» за підтримки Проєкту USAID «ГОВЕРЛА». Учасники заходу: жителі, громадські активісти та представники громадських об’єднань громад-партнерок Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» Одеської області, а саме: Кодимської, Балтської, Доброславської, Визирської, Южненської, Чорноморської, Болградської, Саф’янівської, Арцизької, Білгород-Дністровської громад.

💻 Для участі у заході потрібно зареєструватися за посиланням:

https://docs.google.com/forms/d/1i74zxmxj9JYvS5jxK7iHR6Nmj-irLlQ-YRfSoSldxBc/edit

💻 Підключитися до конференції Zoom можна за посиланням:

https://us06web.zoom.us/j/88639700149?pwd=D7ZtFTaAcQtbipUbMaEHbI6dGCnXeh.1#success

Участь у заході безкоштовна,  захід проводиться українською мовою.

Цей захід проводиться Всеукраїнською громадською організацією інвалідів «Правозахисна спілка інвалідів» в рамках проєкту «Дослідження участі громадськості у процесах прийняття владних рішень у партнерських громадах Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» та став можливим завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА». Зміст цього заходу не обов’язково відображає погляди USAID та Уряду США.