Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

16/10/2024

Проект рішення від 16.10.2024 «Про безкоштовну передачу з балансу відділу молоді та спорту Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області на баланс виконавчого комітету Чорноморської міської ради матеріальних цінностей»

З метою впорядкування обліку нефінансових активів у виконавчих органах Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області, враховуючи потребу в матеріальних цінностях, керуючись ст. 17, 40  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

виконавчий комітет Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області вирішив:

 

        1. Передати безкоштовно з балансу відділу молоді та спорту  Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області на баланс виконавчого комітету  Чорноморської    міської  ради    Одеського    району    Одеської    області майно, визначене в додатку до цього рішення.

        2. Відділу бухгалтерського обліку та звітності виконавчого комітету  Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області (Оксана Бонева) прийняти на свій балансовий облік витрати, зазначені у пункті 1 рішення, та забезпечити своєчасне і повне відображення в бухгалтерському обліку надходження матеріальних цінностей відповідно до Закону України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні».

        3. Контроль за виконанням рішення залишаю за собою.

 

Виконуючий обов’язки міського голови                                                 Ігор ЛУБКОВСЬКИЙ

 

 

Додаток

до  рішення виконавчого комітету

Чорноморської міської ради

від ____________ 2024   № ______

 

Перелік матеріальних цінностей,

які безкоштовно передаються з балансу відділу молоді та спорту Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області на баланс виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області

 

 

№ з/п

Назва матеріальних цінностей

Одиниці виміру

Кількість

Вартість за одиницю без ПДВ, грн

Загальна вартість, грн

1

Прапори державні двосторонні (900 мм *1400 мм)

шт

72

692,00

49824,00

 

Разом

 

 

 

49824,00

Начальник відділу молоді та спорту                                                        Євген ЧЕРНЕНКО

 

Пояснювальна записка

до рішення виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області «Про передачу матеріальних цінностей»

З метою впорядкування майнових відносин між головними розпорядниками Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області, приведення обліку нефінансових активів у відповідність до вимог Закону України «Про бухгалтерській облік та фінансову звітність в Україні», необхідно передати з балансу відділу молоді та спорту Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області на баланс виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області.

 

Начальник відділу молоді та спорту

Чорноморської міської ради Одеського району

Одеської області                                                                                                Євген ЧЕРНЕНКО


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення