Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

17/01/2023

Проект рішення від 17.01.2023 «Про затвердження Міської цільової програми забезпечення житлом дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, а також осіб з їх числа на 2023-2025 роки»

З метою реалізації державної політики щодо забезпечення житлом дітей – сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, а також осіб з їх числа, керуючись  законами України «Про охорону дитинства», «Про забезпечення організаційно – правових умов соціального захисту дітей – сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», Указом Президента України від 16 грудня 2011 року № 1163/2011 «Про питання щодо забезпечення реалізації прав дітей в Україні», враховуючи  рекомендації  постійної  комісії  з  фінансово - економічних  питань,  бюджету, інвестицій  та  комунальної  власності, відповідно до  ст. 26 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні",

 

Чорноморська міська рада Одеського району Одеської області вирішила:

 

       1. Затвердити Міську цільову програму забезпечення житлом дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, а також осіб з їх числа на 2023-2025 роки (додається).

2. Контроль   за   виконанням  даного  рішення  покласти  на  постійну  комісію  з   фінансово-економічних питань,  бюджету,  інвестицій та комунальної власності, першого заступника міського голови Ігоря Лубковського.

 

Міський голова                                                             Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли: