Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

10.05.2024 13:52

Чорноморська міська територіальна громада у топ-100 цифровізованих громад України👋

663dfc871494f__Заг.jpg

💻Нещодавно відбувся форум «Digital Power Summit 2024: цифрове лідерство громад», на якому були презентовані результати індексу цифрової трансформації громад 2023 року та відзначено громади, котрі показали вагомі цифрові успіхи.

Даний захід ініціювали Міністерство цифрової трансформації України Міністерство цифрової трансформації України та швейцарсько-українська Програма EGAP Програма EGAP, що виконується Фондом Східна Європа Фонд Східна Європа.

Він об’єднав понад 140 цифрових лідерів громад, Chief Digital Transformation Officer (CDTO - це менеджери з розвитку своїх регіонів та громад) та представників уряду.  

✅️Серед головних аспектів саміту були цифрові інструменти в освітній, медичній, соціальній та фінансовій сферах, цифрова економіка і послуги, кібербезпека, розвиток людського капіталу та досвід Естонії з цифрової трансформації.

👥Учасники взаємодіяли інтерактивно - у групах обговорили успішні локальні цифрові проєкти: проаналізували результати, обмінялися думками та ідеями. Після обговорень кожна група представила цифрові кейси, які можна ініціювати на місцевому рівні.

📲Крім того, під час Digital Power Summit 2024 презентували пілотний Індекс цифрової трансформації територіальних громад України👇https://hromada.gov.ua/index.

🏆В оцінюванні взяло участь 1116 українських громад. 🏢Чорноморська міська територіальна громада, яку представляла лідер з цифрової трансформації (CDTO) Анастасія Артеменко, стала одним із 100 лідерів цифрової трансформації України.

Висловлюємо щиру подяку організаторам заходу та працюємо далі з метою впровадження цифровізації в громаді у всіх сферах для громадян та бізнесу💙💛

 

1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg 6.jpg 7.jpg